Välkommen till Mattelekförskolan

Mattelekförskolan, en unik plats där passionen för lärande möter en gedigen erfarenhet inom förskole- och skolverksamhet. Vi är två engagerade förskolelärare med vardera 28 års erfarenhet och tillsammans har vi 56 år av kollektiv expertis. Tillsammans strävar vi efter att skapa något speciellt och meningsfullt: en förskola där lek och matematik går hand i hand. Vi startade vår verksamhet den 10:e Februari 2014. I dag finns vi både i Solna men samt i Tullinge

Matematik + lek = Mattelekförskolan

Vi är övertygade om att en tidig och lekfull introduktion till matematik inte bara främjar förståelse och kompetens, utan också skapar en lust att utforska och lära sig mer. Genom att kombinera vår omfattande erfarenhet med en innovativ pedagogisk synvinkel strävar vi efter att skapa en inspirerande miljö där barn trivs och känner sig fria att utveckla sina matematiska färdigheter på sina egna unika sätt.

Visning av förskola

Utforska möjligheterna för ditt barns framtid genom att delta i en visning på våra förskolor. Upptäck vårt engagerade pedagogiska tillvägagångssätt, skräddarsydda lärandemiljöer och trygga atmosfär, vilket ger en unik inblick i hur vi främjar varje barns utveckling och glädje. Välkommen till en upplevelse där du får uppleva vår passion för lärande och gemenskap.